7v

igår blev föresten skrutten 7 veckor! känns lika sjukt som alltid när han blivit en vecka äldre.. vill bara stanna tiden så vi får ha han så här liten och go många veckor till, men det vet vi ju allihopa att det är omöjligt haha..

han har fortfarande inte kommit på hur man rullar över från mage till rygg eller tvärt om, men vi övar många gånger per dag så det kommer nog snart. annars har det nog egentligen inte hänt så mycket.. han skrattar både med och utan ljud, det låter inte direkt som skratt men han försöker och det låter sååå gulligt! han stirrar fortfarande mycket på sina egna händer, dom tycker han är väldigt roliga att titta på.

han har blivit mycket mer stabil i nacken, han kan hålla uppe huvudet alldeles själv ganska länge innan han blir trött. han älskar när man sjunger för han, främst krokodil i bil låten och ler stort om man pussar på han, våran gofis som inte är så mini längre! han är som nöjdast på skötbordet och älskar när man pysslar på med han, och badbaljan är helt klart en favorit. stora breda leenden när man får bada och han blir så mysig efteråt när man lindar in honom i en handduk.. han är ju lite av en kräkbebis så vi badar han i snitt varann dag!

mina fina killar<3

allmänt | | Kommentera |

loppisfynd

fyndade två grejer på loppis, en ram i marmor och en låda som jag målat vit. lådan blev inte så fin som jag tänkte att den skulle bli så den får ni ingen bild på innan jag hittat någon plats för den, men ramen ser ni här nedan!

vi åkte då hem i rättans tid, för direkt vi satte oss i bilen började det ösregna och åska.. så sen vi kom hem har vi städat lite och käkat lunch, gjorde min goda skink och ost sallad, mumms! sanna kanske kommer förbi på en stund och dricker en kopp kaffe,annars blir nog resten av dagen lugn. hade tänkt mej ut på en promenad ifall vädret blir bättre. imorgon är det måndag och tommy börjar om att jobba på riktigt igen, känns tråkigt.. så om någon vill hitta på något i veckan är det bara att slå en pling!

allmänt | | 2 kommentarer |

en morgon..

uppstigning vid 8, tacksamt och skönt. började dagen på ett dåligt humör då ena katten har bitit sönder min blomma i köksfönstret som äntligen hade blommat till sej så fin.. fortsatte morgonen i soffan med en kopp kaffe och en väldigt glad bebis så det tog inte lång tid innan morgonen var räddad och jag blev på strålande humör igen! det krävs inte mycket för att humöret ska vända, ett litet leende och jag är såld haha, bästa som finns..

har en pall som vardagsrumsbord för tillfället då jag vart så fruktansvärt less vårat förra,det var fint men alldeles för stort och otympligt så det åkte ut för några dagar sen. det står dock på veckans agenda, hitta nytt vardagsrumsbord! ska nog kolla i lite secondhand butiker för att hitta något unikt. är helt inne på gamla möbler nu, tycker det blir sååå fint att blanda gammalt med nytt!

dagens planer är lite oklart. tror vi ska åka på folkparken loppisen och kika lite, annars får vi helt enkelt se vad dagen har att erbjuda! skulle behöva storstäda lägenheten men det kändes ju alldeles för tråkigt haha ;)

just nu.. kaffe och en trött liten kille som jag gissar har rivit sej i pannan inatt, första blodet som kom av ett sår, huvva!

allmänt | | En kommentar |
Upp