fullspäckad dag..

våran morgon började vid 7.30 med en kopp te och mys i soffan. efter att vi vaknat till liv styrde vi vidare mot friskvårdskompaniet där veronica och ellian väntade. vi körde igenom ett pass med ett gäng andra mammor och bebisar. det var helt klart ett annorlunda men väldigt roligt träningspass, kan då lova att det kändes i benen efter gårdagen hehe.. ibland hörde man musik, ibland lite skrik och tårar och ett och annat skratt från dom små. hjalle sov sej igenom ungefär halva passet men andra halvan låg han och tittade på. det var iallafall väldigt roligt så det där kommer vi garanterat göra om.. fick ett tre veckors gymkort på friskvårds av veronica (tack igen!) så ska väl försöka gå på dom två pass i veckan som är 'mammaträning' då man får ha med sina bebisar. super bra tidsfördriv på dagarna och tror det är kul för dom små också..
fortsatte sen vidare mot pappa för att låna duschen och blev även bjuden på lunch. det serverades smörgåstårta och det kändes sådär lagomt lyxigt som onsdagslunch..

och efter vi varit hos pappa en stund åkte vi vidare till klara och ture där det surrades på ett par timmar innan jag blev bjuden på middag (hallå, vadå bortskämd haha??). dom lagade något jätte gått som jag dock inte minns namnet på..

oooch efter middagen åkte vi allihopa hem till oss för att klara skulle hjälpa mej med håret. nu är utväxten ett minne blott och även längdera har fått sej en uppfräschning.

har verkligen haft en härlig dag så nu går jag och lägger mej bredvid mina snarkande killar med ett leende på läpparna,godnatt!!

allmänt, träning och hälsa | |
Upp