lägenhetsvisning

 
^igår hade vi det bra...
 
alltså det var verkligen på tiden att ta hand om sej själv igår för min del. kände mej som en ny människa efter relaxen, min hy är nu nästan lika mjuk som hjalles lillrumpa hehe:)
 
idag är det tisdag, och dagens planer är inte många. måste städa lägenheten för nyss knackade hyresvärlden på dörren och sa att det skulle vara visning här på torsdag, och då kan det ju inte se ut som att bomb just landat i vardagsrummet.. känns så verkligt nu. det enda som är kvar är skrivningen och den ska vi boka tid för i veckan. tänk att vi snart är husägare, jag och han jag har älskat i snart 5 år♥ 
 
allmänt | | Kommentera |

bra start!

våran dag i bilder...
 
 
vi gjorde morgon vid 07.30 och en stund senare var det dax för första napen, den varade hela 2h! bra jobbat H, mer av det tack:)
 
 
efter det var det dax för lunch och idag serverades hans favoriträtt. kycklig med bulgur, broccoli och ärtor! av denna mat kan han typ äta hur mycket som helst, kul att han har hittat en favorit och ännu roligare är det att det är hemlagat och inte en burk!
 
 
och efter lunchen packade vi ihop oss för en promenad mot alhem..
 
 
... där vi träffade upp dessa damer! vi försökte oss på att göra upp en eld, det gick sådär;) tur kall korv är gott också hehe.
 
 
vi passade även på att fota dom små i det härliga vädret! 
 
där tog det slut på bilder men efter ''grillningen'' gick vi hem till isabelle och fortsatte umgås där. NU ska jag packa ihop mej igen för nu är det dax för egentid! men inte på gymmet denna gång, för idag ska vi relaxa i relaxen på eddahallen, så-jävla-skönt!
 
 
 
 
 
 
 
allmänt | | Kommentera |

söndag

 
ett nybadat litet bustroll för någon månad sen♥
 
idag har vi haft fullt upp, från morgon till nu. startade igång dagen med en dunderfrukost tillsammans med tommys syster med familj (dom sov över här) och en stund senare mötte jag upp damerna på gymmet. sprang ca 4km som uppvärmning sen körde vi ett rätt lungt pass, och idag var det överkroppen som fick jobba!
 
när vi hade tränat klart så följde isabelle med hit och käkade lunch med oss, blev resterna efter gårdagens middag och det var nästan lika gott idag.. lite senare kom även klara och ture hit och myste med oss:)
 
och justja, efter att jag hade lagt hjalle för natten så skulle jag göra lite fruktpure åt han, men då gick mixern sönder?? jag har alltså lyckats ta söder både en stavmixer och en blender på typ...3 månader? någon där uppe verkar inte vilja att jag ska göra hemlagat till den lilla, jag menar, hur otur kan man ha?? jaja, nu ska vi äta sen middag sen chilla i soffan resten av kvällen..
 
allmänt | | Kommentera |
Upp