goooodnatt

bilden är tagen för några dagar sen då kompisarna fick ta ett bad tillsammans.. det var kul tyckte dom hihi:)


GODKVÄLL folket. har precis lagt ifrån mej rollern för idag... mina fötter värker och huvudet tänker inte riktigt klart just nu så detta kanske blir ett rörigt inlägg, håll i er;)

började iallfall morgonen med en 5,3km löprunda tillsammans med min klara. vi tog oss en tur runt om här i krok och det var väldigt fridfullt att få springa längst isar och skogar istället för på ett löpband på gymmet.. är kär i detta ställe och jag känner i hela kroppen att vi kommer trivas så jäkla bra här! och nu är det tillochmed officiellt, idag tog vi lånet och blev husägare även på papper, yay! 

renoveringen då?? har i vanligt ordning haft huset fullt av underbara vänner som har hjälp oss hela dagen. idag har familjen brännström/hedström och josefine varit här. hela hjalles rum är nu målat och nästan allt golv är lagt. hjalles rum blir förhoppningsvis klart imorgon och isåfall får han sova första natten där imorgon, spännande:):) nää hörrni nu är jag så trött att jag knappt vet vad jag skriver... godnatt!

allmänt | | Kommentera |

första hyllan

igårkväll skruvade vi upp första hyllan och den fick ta plats ovanför matsalsbordet. på den fick min stolthet stå, murgrönan alltså. har lyckats hålla den vid liv i 1,5 år och den bara växer och växer!


kopparna från design letters fick också stå där samt ett timglas och ljuslykta från blomsterslottet och hemtex:):)

allmänt | | En kommentar |

dagen/ny läggningsrutin

ica supermarket och espresso house fick stå för dagens fika.. vi avnjöt varsin bulle och latte i det fina vädret och det var lika skönt som det ser ut:):) därefter väntade en stanrunda och jag kom med med två paket våtseretter, spännande.


åkte förbi gamla längenheten på vägen hem och hejjade på tommy som har varit så snäll och flyttstädat den idag, är evigt tacksam att jag slapp! väl hemma har det donas på i vanlig ordning, tror aldrig vi kommer få slut på "småfix", men det är kul:) 

hjalle har precis somnat själv för första gången. vi brukar alltid sitta i sovrummet med han tills han somnar men nu tänkte vi testa att han ska få sköta insomningen själv, och det gick bättre än förväntat. har varit in 4 gånger och lagt ner han samt gett han nappen. hoppas att det går ännu lite bättre imorgon:):)

allmänt | | Kommentera |
Upp