ben och rumpa

började morgonen med en sovmorgon till 7.45, gudomligt härligt faktiskt.. hade förväntat mej en väldigt tidig morgon med tanke på att lilleman somnade kl 17 för natten igår eftermiddag haha, han måste ha varit helt slut efter att ha haft alla mammor och bevisar här...

kl 9 iallafall mötte jag upp josse och adrian för frukost samt träning på edda. idag körde vi slut på ben och rumpa, vi båda två hade väldiga problem att gå efteråt så det vart helt klart ett lyckat pass..

när vi hade svettats färdigt åkte vi till min älskade klara och efter en stund kom även sofia och paulina dit. vi surrade på i några timmar innan vi satt oss i bilarna och åkte mot travet där det var utförsäljning av både skor, kläder och bebisgrejen.. dom andra hittade litegrann men jag gick tyvärr ut tomhänt. får ta revansch på lördag då vi ska på klädbytardag!

kom iallafall hem för en liten stund sen och när som helst kommer äntligen pappa tommy hem! som vi längtat haha.. blir tacos till middag sedan mys i soffan resten av kvällen skulle jag tro!

allmänt | |
Upp