7v

igår blev föresten skrutten 7 veckor! känns lika sjukt som alltid när han blivit en vecka äldre.. vill bara stanna tiden så vi får ha han så här liten och go många veckor till, men det vet vi ju allihopa att det är omöjligt haha..

han har fortfarande inte kommit på hur man rullar över från mage till rygg eller tvärt om, men vi övar många gånger per dag så det kommer nog snart. annars har det nog egentligen inte hänt så mycket.. han skrattar både med och utan ljud, det låter inte direkt som skratt men han försöker och det låter sååå gulligt! han stirrar fortfarande mycket på sina egna händer, dom tycker han är väldigt roliga att titta på.

han har blivit mycket mer stabil i nacken, han kan hålla uppe huvudet alldeles själv ganska länge innan han blir trött. han älskar när man sjunger för han, främst krokodil i bil låten och ler stort om man pussar på han, våran gofis som inte är så mini längre! han är som nöjdast på skötbordet och älskar när man pysslar på med han, och badbaljan är helt klart en favorit. stora breda leenden när man får bada och han blir så mysig efteråt när man lindar in honom i en handduk.. han är ju lite av en kräkbebis så vi badar han i snitt varann dag!

mina fina killar<3

allmänt | | Kommentera |
Upp