uppdatering

efter en lång jobbdag och middag med familjen mötte jag upp isabelle för en catch up på espresso. tacksam för att jag få ha en sån fin vän som hon, så klok och lättsam! 


annars då, vi kan köra en liten snabb update om livet just nu;

jag mår bra. förkylningen börjar ge med sej och förutom att jag hostade så mycket att jag kräktes igår så mår jag toppen. har käkat D-vitamin dom senaste veckorna och jag är helt övertygad om att det är dom som ger mej all energi. prova, jag tror det hjälper i detta mörker:):) 

hjalle är frisk han också, äntligen. hostar litegrann men inte alls i samma utsträckning som dom senaste veckorna. äntligen så får alla tre sova igen om nätterna. sömn är bevisligen väldigt viktigt för ens mående, kan lätt bli kaos annars har vi märkt här hemma hehe. say no more. 

jag impuls-beställde ett vitrinskåp igår(!!!) från ikea som jag drömt om en tid nu. på torsdag kommer det och jag är så redo! 

vi har även inhandlat första hinken med takfärg så snart smäller det! ska bara hitta en ledig dag så vi kan kicka igång projektet.. lättare sagt än gjort men snart så! 


allmänt | |
Upp