nytt till hemmet

...alltså shoppingfingrarna har kliat lite för mycket på senaste tiden så har faktiskt tjuvshoppat litegrann, små billiga saker som gjort stor skillnad i vardagsrummet tycker jag.
lampan hittade jag på Ö&B, den kostade egentligen 149:- men det var halva priset så betalade endast 75:-, plus 29 för lampan då.. 
blomman hittade jag ica, vet inte vad den heter men älskar den blomman. lättskött och fin! hade dock ingen kruka som passade in med den nya lampan så vek bara ned påsen som jag fick på ica när jag köpte blomman.
 
 
har även beställt nya dunkuddar och kuddfodral från hm.. det vart endast 200kr för en dunkudde och fyra kuddfodral.. hade tre kuddar hemma sen tidigare. 
 
 
haha såg nu att jag hade glömt klippa bort prislapparna..
 
ska inte ha alla kuddar i samma hörn dock, la dom bara så när jag skulle ta bilden, ville nämligen inte ha med hela soffan på bild för det är lite kaos haha.. saker man alltid kan hitta i våran soffa:
kräkhanddukar, bodys, dregglisar, nappar, mobil och snusdoser...
alltså jag vet inte om det bara är vi men det GÅR inte att ha städat hela tiden med en liten vilding här hemma, då skulle vi nog inte få göra annat än att plocka.. eller så är vi kanske lite lata för helt ärligt så finns det ju alltid något roligare att göra;)
 
 
allmänt | | En kommentar |

espresso

vart vist en tripp till espresso house med min sanna. babblade på i 2,5 timma men det kändes som fem minuter, som vanligt hehe.. var iallafall hur mysigt som helst att få prata ostört med donnan om livets alla funderingar och jag känner mej i vanlig ordning lite klokare efter varje gång.. alla som har barn kan nog relatera att det är inte det lättaste att ha dom hära djupa samtalen när man har en liten knodd som alltid behöver ens tid och uppmärksamhet så dessa timmar var verkligen givande för min del, hon är bra klok den där sanna.
nu ska jag krypa ner i sängen med mina sovande killar och återigen somnar jag nog med ett leende på läpparna efter en fantastisk dag.

allmänt | | En kommentar |

ben och rumpa

började morgonen med en sovmorgon till 7.45, gudomligt härligt faktiskt.. hade förväntat mej en väldigt tidig morgon med tanke på att lilleman somnade kl 17 för natten igår eftermiddag haha, han måste ha varit helt slut efter att ha haft alla mammor och bevisar här...

kl 9 iallafall mötte jag upp josse och adrian för frukost samt träning på edda. idag körde vi slut på ben och rumpa, vi båda två hade väldiga problem att gå efteråt så det vart helt klart ett lyckat pass..

när vi hade svettats färdigt åkte vi till min älskade klara och efter en stund kom även sofia och paulina dit. vi surrade på i några timmar innan vi satt oss i bilarna och åkte mot travet där det var utförsäljning av både skor, kläder och bebisgrejen.. dom andra hittade litegrann men jag gick tyvärr ut tomhänt. får ta revansch på lördag då vi ska på klädbytardag!

kom iallafall hem för en liten stund sen och när som helst kommer äntligen pappa tommy hem! som vi längtat haha.. blir tacos till middag sedan mys i soffan resten av kvällen skulle jag tro!

allmänt | | Kommentera |
Upp